Παρέμβαση Δ.Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΚΕΔΔΑ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Παρέμβαση της Γ’ Αντιπροέδρου της βουλής, βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινας Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΕΚΔΔΑ

            Στην διημερίδα με θέμα «Καλές Πρακτικές των Δήμων στην Εφαρμογή Δημόσιων Πολιτικών» που διοργανώνει το Εθνικό κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», στο ξενοδοχείο «Καψής», παρευρέθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου η Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε περισσότερα: Παρέμβαση Δ.Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΚΕΔΔΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Π.Τσαραμπουλίδη

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δήλωση της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης και Αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου – απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου του ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη

 

«Πρώτη φορά από τον εκδημοκρατισμό του συνδικαλιστικού κινήματος που πρόεδρος του ΕΚΘ ασκεί δίωξη εναντίων συνδικαλιστών»

 

          Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις αλλά η πρωτοφανής υπόδειξη του προσώπου μου από τον πρόεδρο του ΕΚΘ, με την ταυτόχρονη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά και η βαρύτητα του ατοπήματός του χρήζει απάντησης.

            Αναρωτιέμαι μετά από τόσα χρόνια εργασίας και συνδικαλισμού στον ιδιωτικό τομέα, αν η υποστήριξη στο δικαστήριο, ως μάρτυρας, δύο εργαζομένων, στην προκειμένη περίπτωση δύο μελών του ΔΣ του σωματείου της ΕΛΒΟ που διώκονται για την δράση τους από τον κ. Τσαραμπουλίδη, αποτελεί κάτι το μεμπτό.

Διαβάστε περισσότερα: Απάντηση στην ανακοίνωση του Π.Τσαραμπουλίδη

Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Κυριακή η Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου

 

            Σειρά συναντήσεων με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Μαρτίου, η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε περισσότερα: Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Στην συνέλευση ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Κορδελιό

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Στην συνέλευση των κατοίκων του Κορδελιού για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας η Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου

 

            Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στην Δημοτική Αίθουσα Κορδελιού – Ευόσμου πραγματοποιήθηκε συνέλευση ενημέρωσης και συντονισμού της δράσης των κατοίκων ενάντια στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη γωνία Καραμανλή και Σουρμένων στο Κορδελιό, σε μία ήδη βεβαρημένη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: Στην συνέλευση ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Κορδελιό

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην απεργία των εργαζομένων στα κυλικεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σε απεργία από την Δευτέρα 2 Μαρτίου βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα κυλικεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι υπάλληλοι που εργάζονται κατά κύριο λόγο στα κυλικεία των αμαξοστοιχιών Αθήνα - Θεσσαλονίκη διεκδικούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, αφού η εταιρεία «Alpha Global Trading ΑΕΒΕ» τους χρωστά μισθούς 5 μηνών. Επιπλέον με την κίνησή τους αυτή οι εργαζόμενοι ζητούν την αντιστοίχιση του πραγματικού καταβληθέντος μισθού και των ενσήμων με αυτά που προβλέπει η συλλογική σύμβαση που η εταιρεία έχει υπογράψει με το Σωματείο (ΣΕΚΑΣΣ).

Διαβάστε περισσότερα: Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην απεργία των εργαζομένων στα κυλικεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Παρεμβάσεις-Δραστηριότητες