Στην κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη 25/7/2013

                  Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, στην κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννα Γαϊτάνη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τον δημοτικό σύμβουλο της «Ανοιχτής Πόλης» Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ Μηνά Μοναστηρίδη.

Διαβάστε περισσότερα: Στην κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Θεσσαλονίκης στην απεργία των εργαζομένων της Α.Ε.Ε.Χ. «Ο Χάλυψ»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Θεσσαλονίκης στην απεργία των εργαζομένων της Α.Ε.Ε.Χ. «Ο Χάλυψ»

Θεσσαλονίκη 20/5/2013

Διαβάστε περισσότερα: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Θεσσαλονίκης στην απεργία των εργαζομένων της Α.Ε.Ε.Χ. «Ο Χάλυψ»

Παρέμβαση Δ.Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΚΕΔΔΑ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Παρέμβαση της Γ’ Αντιπροέδρου της βουλής, βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινας Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΕΚΔΔΑ

            Στην διημερίδα με θέμα «Καλές Πρακτικές των Δήμων στην Εφαρμογή Δημόσιων Πολιτικών» που διοργανώνει το Εθνικό κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», στο ξενοδοχείο «Καψής», παρευρέθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου η Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε περισσότερα: Παρέμβαση Δ.Χαραλαμπίδου στην διημερίδα του ΚΕΔΔΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Π.Τσαραμπουλίδη

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δήλωση της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης και Αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου – απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου του ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη

 

«Πρώτη φορά από τον εκδημοκρατισμό του συνδικαλιστικού κινήματος που πρόεδρος του ΕΚΘ ασκεί δίωξη εναντίων συνδικαλιστών»

 

          Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις αλλά η πρωτοφανής υπόδειξη του προσώπου μου από τον πρόεδρο του ΕΚΘ, με την ταυτόχρονη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά και η βαρύτητα του ατοπήματός του χρήζει απάντησης.

            Αναρωτιέμαι μετά από τόσα χρόνια εργασίας και συνδικαλισμού στον ιδιωτικό τομέα, αν η υποστήριξη στο δικαστήριο, ως μάρτυρας, δύο εργαζομένων, στην προκειμένη περίπτωση δύο μελών του ΔΣ του σωματείου της ΕΛΒΟ που διώκονται για την δράση τους από τον κ. Τσαραμπουλίδη, αποτελεί κάτι το μεμπτό.

Διαβάστε περισσότερα: Απάντηση στην ανακοίνωση του Π.Τσαραμπουλίδη

Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Κυριακή η Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου

 

            Σειρά συναντήσεων με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Μαρτίου, η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε περισσότερα: Συναντήσεις με σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις